Tel: +36 20 933 2954E-mail: info@smashevent.hu
Galéria Video Show
Slider

CIAO DARWIN show játékos vetélkedő

A CIAO DARWIN egy játékos vetélkedő; hiszen a csapatok- illetve a játékosok kreativitásukkal; megoldó képességükkel és humorérzékükkel versenyeznek egymással interaktív, laza, szórakoztató formában. A CIAO DARWIN egy könnyed vetélkedő, ami nem nehéz kérdéseken alapul – hanem a leleményesség játéka. Lehetőség van a feladatokat a Megrendelő igényei szerint összeállítani; valamint a céggel és termékeivel kapcsolatos kérdéseket is belecsempészni a játékba. A játék alapötlete a kreativitás meglétét a kombinációs készséggel és versenyszellemmel próbálja összehangolni – mindezt szórakoztató formában.
A játék során nem hiányoznak a lendületes zenei aláfestések (signal, időmérő, effekt, hangos óraketyegés, stb), valamint a fény-játékok is fontos részei a műsornak; hiszen a kezdetét, a szereplők cseréjét, a jó- és rossz válaszokat látványban segítik elő. A játékban 10-15 feladat szerepel, melyek a Megrendelő kívánsága szerinti játékidőt (1-3 óra) töltik ki. Az győz, aki minél több pontot ért el a helyes válaszokkal- illetve a megoldásokkal. A CIAO DARWIN nem elsősorban a győzelmen alapul, hanem a csapatok feladatmegoldó képességén valamint az egész játékidőt átölelő humoron.
A játékot ajánljuk mindazoknak, akik a csapatépítő tréningen túlmenően laza, vidám és kötetlen, de mégis műveltségi kérdésekben szeretnék összemérni tudásukat.

Tovább a Video-show-ra >

LIGHT - SOUND - VISUAL - CONFERENCE
TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSSEL

További csapatépítő játékaink

SMASH KARAOKE BAJNOKSÁGZENÉS ACTIVITYEGYIPTOMI PARTYCIAO DARWIN SHOW JÁTÉKOS VETÉLKEDŐÜGYESSÉGI JÁTÉK EGY PERCBENTÁNCDALFESZTIVÁL SHOWVÍZI PARÁDÉ