Tel: +36 20 933 2954E-mail: info@smashevent.hu
Galéria Video Show
Slider

Smash karaoke bajnokság

A szórakozásnak e közkedvelt formája garantálja a felhőtlen jókedvet és a csapatszellem erősödését. A résztvevők több száz magyar és külföldi slágereket tartalmazó listából választják ki az előadni kívánt produkciót – a többiek legnagyobb örömére és szórakozására! A dalszövegeket projektorról vetítővászonra vetítjük ki, de televízión is követhető. A versenyben csapatok versenyeznek, akiknek előre kiválasztott zsűri előtt kell egyéni és csoportos előadásban előadni a választott dalt. A zsűri pontozza a produkciókat, melynek alapján a versenyt követően díjazzuk a legjobb, legviccesebb és a leggyengébb előadót.
A program „Megasztár-szerű” show-elemeket tartalmaz, a kifejezetten erre a produkcióra készített fény-, és füst-effektekkel.
Magyar és külföldi előadók dalaiból a helyszínen választhatják ki az énekesek a dalokat, melyet felkészülési idő követ a nagy produkció előtt. Az előadás lehet egyéni és csoportos. A karaoke bajnokság nemcsak a karaokeról szól, hanem a köré épített technikáról, hangulatról; Dj Smash műsorvezetésétől válik igazi show műsorrá a játék-, illetve az este.

Tovább a Video-show-ra >

LIGHT - SOUND - VISUAL - CONFERENCE
TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSSEL

>

További csapatépítő játékaink

SMASH KARAOKE BAJNOKSÁGZENÉS ACTIVITYEGYIPTOMI PARTYCIAO DARWIN SHOW JÁTÉKOS VETÉLKEDŐÜGYESSÉGI JÁTÉK EGY PERCBENTÁNCDALFESZTIVÁL SHOWVÍZI PARÁDÉ