Tel: +36 20 933 2954E-mail: info@smashevent.hu
Galéria Video Show
Slider

Táncdalfesztivál show

A Táncdalfesztivál show játékos vetélkedő, hiszen a vendégeket csapatokra osztjuk és ők a kreativitásukkal, megoldóképességükkel és humorérzékükkel versenyeznek egymással interaktív, laza és szórakoztató formában.A csapatok feladata, hogy rövid színpadi produkció keretében imitálják a papíron szereplő eredeti sztárcsapatot mind mozgásban, megjelenésben, mind előadásmódban. (A dalszövegek eredeti változatban mennek, így csak tátogni kell). Mivel egy látványos show-műsorról van szó, csapatunk teljes mértékben segíti a felkészülést és a fellépést. A játék időtartama a felkészüléssel és fellépéssel együtt 1-1,5 óra.A felkészülés után show-jelleggel kezdetét veszi, a nagy TÁNCDALFESZTIVÁL műsor.
Az est házigazdája DJ Smash, aki hangulatos műsorvezetésévél élménnyé varázsolja az egész folyamatot - mivel a csapat-alakítást és a felkészülést is ő vezényli, a műsorvezető szerepét is ő tölti be, és a játék alatt végig koordinálja és segíti a csapatokat.A cég dolgozói közül zsűrit alkotunk, akik díjazzák a felkészülést, és a fellépés által nyújtott élményt. A játék folyamán keressük a cégben az ÉV LEGJOBB TÁNCDALFESZTIVÁL CSAPATÁT.
A Táncdalfesztivál showt ajánljuk céges rendezvényekre, a vacsora és a buli közötti időszakra.
A látványos showra a felkészülést egy stáb segíti: stylist-, sminkes-, koreográfus szakemberek.
A játékot ajánljuk mindazoknak, akik csapatépítő szellemben szeretnének laza, vidám és szórakoztató programon kikapcsolódni.

Tovább a Video-show-ra >

LIGHT - SOUND - VISUAL - CONFERENCE
TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSSEL

További csapatépítő játékaink

SMASH KARAOKE BAJNOKSÁGZENÉS ACTIVITYEGYIPTOMI PARTYCIAO DARWIN SHOW JÁTÉKOS VETÉLKEDŐÜGYESSÉGI JÁTÉK EGY PERCBENTÁNCDALFESZTIVÁL SHOWVÍZI PARÁDÉ