Tel: +36 20 933 2954E-mail: info@smashevent.hu
Galéria Video Show
Slider

Ügyességi játék 1 percben

Csapatépítő játék 1-1,5 órában; melyhez semmi más nem szükségeltetik, csak a versenyszellem, az ügyesség és a gyorsaság! A játék előtt a közönségből csapatokat alkotunk, akik egymással versenyeznek. A felállított színpadon különböző feladatokat kell megoldani a csapatokból egy-két főnek. Akkor pontozható, értékelhető a feladat, ha mindezt egy percen belül sikeresen teljesítették. Ebben a játékban az ügyesség és a gyorsaság a lényeg, mivel egy perc áll rendelkezésre, ezért a játék igen gyors. A színpadon felállított fény- és vetítéstechnika miatt igen látványos; valamint a zenei effektek és a vizuális bejátszások miatt igen izgalmas.
A feladatokat mindig a Megrendelővel egyeztetjük, hiszen az ráépíthető a cég tevékenységére, arculatára.
A program egyik legfontosabb eleme a műsorvezetés, ami kötetlen és családias hangulatba hozza a közönséget. A felvonultatott technikai háttér, ami azt az érzetet adja, mintha egy TV stúdió felvételén ülnének a csapatok. A játék ajánlott időtartama 1-1,5 óra, ami a Megrendelő igénye szerint változtathatunk.
Az „Ügyességi Játék egy percben”-t azokra a rendezvényekre ajánljuk, ahol a vacsora és az esti disco közé szeretnének egy laza, kötetlen, gyors játékot, mely csapatépítő szellemben zajlik.

Tovább a Video-show-ra >

LIGHT - SOUND - VISUAL - CONFERENCE
TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSSEL

További csapatépítő játékaink

SMASH KARAOKE BAJNOKSÁGZENÉS ACTIVITYEGYIPTOMI PARTYCIAO DARWIN SHOW JÁTÉKOS VETÉLKEDŐÜGYESSÉGI JÁTÉK EGY PERCBENTÁNCDALFESZTIVÁL SHOWVÍZI PARÁDÉ