Tel: +36 20 933 2954E-mail: info@smashevent.hu
Galéria Video Show
Slider
LIGHT - SOUND - VISUAL - CONFERENCE
TELJES KÖRŰ RENDEZVÉNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSSEL

Konferencia-show®

Melynek lényege, hogy a felvonultatott technikai háttér, valamint a zenék, effektek és szignálok összjátéka által látványban, megjelenésében és hangzásban egyedivé és élménnyé tegyék mindazokat a mondanivalókat, amit a cég vezetői illetve a prezentálók szeretnének átadni a közönségnek. Cégünk az ötlettől a megvalósításig mindent levesz az Ön válláról: a prezentációkat fogadjuk, összerakjuk, készre szerkesztjük. A Megrendelő kívánsága szerint, ha szükséges, akkor próbanapot tartunk. A rendezvényhelyszín és a konferenciaterem méretét megismerve csapatunk a szükséges technikát biztosítja ahhoz, hogy széppé varázsoljuk az Ön konferenciáját.

A LED falon, LED TV-ken, monitorokon, több helyen lehetőség van arra. Hogy megjelenítsük az Önökre jellemző képeket, logókat – ezáltal is erősítve a cég arculatát. Az előadóterem mellett a váróterek, a kávészünet helyszínét is ízlésesen, fényekkel dekoráljuk. Azért, hogy Önök a konferencia kezdetekor mindent rendben és a megfelelő helyen találjanak.

Cégünk biztosítja a konferenciához szükséges rendezvénytechnika teljes eszköztárát, a kellemes hangulatot és nem utolsó sorban - ami a legfontosabb- a biztonságot, hogy minden gördülékenyen menjen; a prezentálók és a hallgatók egyaránt jól érezzék magukat.

VETÍTÉSTECHNIKA

A rendezvényterem központjában elhelyezett különböző méretű LED falakon jelenítjük meg a prezentációkat, logókat, videó bejátszásokat. Amennyiben a részvevők létszáma és a helyszín nagysága lehetővé teszi, a teremben további vetítőfelületeket helyezünk el LED TV, LED fal formájában.

LED FAL

Cégünk P3.9 típusú LED FAL-al áll az Önök rendelkezésére, mely különleges élményt nyújt. Egyedivé teszi a konferenciák hangulatát, hiszen a prezentációkat, előadásokat, videóbejátszásokat lenyűgözően szép, éles képekben láthatják a résztvevők. A magas képminőségnek köszönhetően Full HD videók, képek és prezentációk mozivászon nagyságú felületen (7 x 3 méter) jeleníthetők meg.

A LED falat színpadon/dobogón építjük fel, így kényelmes és jó rálátást biztosít már 4 méteres távolságból. A konferenciák sikere a nézők figyelmének felkeltésén és figyelmük megtartásán múlik. Ezzel az eszközzel garantált élménnyé válik a konferencia mind az előadók, mind pedig a nézők számára egyaránt.

BEJÁTSZÓ ESZKÖZÖK

A technikailag hibátlan lebonyolítás érdekében a legkorszerűbb bejátszó eszközökkel állunk megrendelőink rendelkezésére: a prezentációk, filmek, videó bejátszások, vetítések, szavazatszámlálók, többnyelvű prezentációk akár egy időpontban – több felületen egyszerre való megjelenítéséhez.

HANG- ÉS FÉNYTECHNIKA

A terem nagyságától és a résztvevők létszámától függően hangosítjuk az előadóteret. Fontos a megfelelő hangzás, hogy a konferencián résztvevők tisztán és jó minőségben hallják az előadásokat.

A rendezvény helyszínén intelligens LED és analóg lámpáink segítségével fényeket helyezünk el; természetesen kívánság szerint a cég arculatához illően a megfelelő színekbe öltöztetjük a konferenciatermet, valamint a kávészünet és a fogadótér helyszínét egyaránt.

A konferencia egyik meghatározó eleme a különleges megvilágítás. Legfontosabb az előadó megvilágítása úgy, hogy a közönségnek illetve a videó munkálatoknak is megfelelő legyen, nem zavarva a prezentálót előadásában.

KONFERENCIA KIEGÉSZÍTŐK

Színpad, dobogó

A konferenciához elengedhetetlen egy emelvény, dobogó; mely kiemeli a pulpitust, prezentálót.

Kontroll monitorok (LED)

Az előadónak prezentációja során rendelkezésére állnak az alapvető konferenciatechnikai berendezések ahhoz, hogy minél kényelmesebben érezze magát, –kívánság szerint egy- vagy több monitor, különböző nagyságban és egyidejűleg több nyelven.

Előadói pulpitusok

Víztiszta plexiből készült pulpitusunk diszkrét megvilágítással emeli ki a prezentáló személyét.

Lézer-prezenter

Vezeték nélküli, elegáns és stílusos, magas hatósugarú eszköz, melynek használatával az előadó észrevétlenül irányítja az előadását; melyet beépített időmérő funkció és lézerceruza is segít.

Előadói mikrofonok

Ahhoz, hogy az előadásuk kényelmes legyen, a prezentálók maguk választhatják ki, hogy milyen mikrofonba szeretnének előadni; amit természetesen a technikai személyzetünk segítségével alkalmuk nyílik kipróbálni. Vezeték nélküli kézi mikrofonok, fejmikrofonok, pulpitus mikrofonok.

Tolmácstechnika

Többnyelvű, integrált rendszerű, infra sugárzású tolmácsberendezés, több személyes tolmácskabinnal, adóvevő rendszerekkel.

SOKOLDALÚ NŐ KONFERENCIA 2018 VIDEO

A siker 9 útja konferencia 2018 VIDEO

A Siker 9 Útja Konferencia videó

Köszönjük szépen, hogy velünk tartottatok! :)www.emberikapcsolatok.hu

Közzétette: Emberi kapcsolatok – 2018. október 18., csütörtök